Over ons

Wij ondersteunen u als u het (tijdelijk) niet meer zelf kunt. Helpen uw gezondheid te verbeteren en regie over uw leven te behouden. Ondertussen draait het om de relatie tussen u, onze collega’s en uw netwerk. Samen vormen we een team. Wij leveren u zorg door de juiste professional, op de juiste plek en op de juiste tijd.

Missie

Elke dag weer zet Thuiszorg Helder zich voor iedereen in die langer én gezond thuis wil blijven wonen. Want gezondheid is ons grootste goed en ons eigen thuis het warmste nest.

Wij staan ervoor dat de juiste zorg geleverd wordt door een zorgverlener met een warm hart, die weet wanneer een extra stap nodig is en wanneer er wat gas terug genomen moet worden. Wij zijn helder en open in de communicatie en streven ernaar zorg te leveren van hoge kwaliteit.

Ieder individu is uniek en daarom verdiepen wij ons in de zorgvraag achter de cliënt zodat wij per situatie op een flexibele wijze maatwerk kunnen leveren mét een persoonlijke benadering; Dit is de kern van Thuiszorg Helder. Want de beste zorg, dat gun je iedereen.

Visie

Oost, West, thuis best – ook voor de gezondheid.
Nooit meer van huis voor de beste zorg.

 

Kernwaardes