Onze patienten

Brigitte, 57

‘In het ziekenhuis heb ik een ingreep gehad waardoor ik tijdelijk zorg thuis nodig had. Gelukkig kreeg ik hulp van Thuiszorg Helder. Zo goed van ze dat ze dezelfde dag dat ik thuis kwam van het ziekenhuis al voor de deur stonden! Het was een ontzettend vriendelijke en gemotiveerde dame van Thuiszorg Helder. Ik had gelijk het gevoel in goede handen te zijn. Netjes geregeld door CWZ’.

Het heeft een impact op je leven, als je een ingreep in het ziekenhuis moet ondergaan. En dan zit je met nazorg waarvan je zelf nog niet precies weet hoe dat te werk gaat. Dat begrijpen we bij Thuiszorg Helder. Het mooie van de hulpvraag van mevrouw van Donzel is dat het om een tijdelijke hulpvraag ging. De emoties liepen even wat hoog op, maar met een rustig gebaar, positieve woorden en het feit dat het om een tijdelijke situatie ging was de situatie goed te accpeteren.

‘Ik ben inmiddels weer helemaal gezond en uit de zorg, dankzij de hulp van Thuiszorg Helder!’

 

Margriet, 81

‘Thuiszorg Helder is meer dan thuiszorg alleen. Ze betekenen ontzettend veel voor mij. Ouder worden komt met ongemakken. Ik moest zelfs op een gegeven moment naar een verzorgingstehuis. Dat was minder prettig. Ik bleef liever de hele dag op mijn stoel zitten en eten deed ik ook niet echt meer met plezier.

En dan ben je zo blij als je uit het verzorgingstehuis toch weer naar huis mag, dankzij de ondersteuning van thuiszorg. Ik kon mijn verhaal goed kwijt aan degenen die langs komt. Ze weten veel van mijn thuis en familie situatie en denken met mij mee hoe ik fijner thuis kan blijven wonen. Ik kom thuis weer helemaal tot leven. Ik eet weer, en loop weer. Ik voel me bijna oma van de Thuiszorg Helder zorgverleners!’

Rachad, 34

‘Ik ben dankbaar dat deze diensten bestaan, maar wat heb ik toch een slechte ervaring gehad met veel thuiszorgorganisaties. Komen ze met ontzettend veel verschillende zorgverleners over de vloer, of komen ze afspraken niet na. Ze zijn ook niet allemaal vriendelijk. Het was even afwachten of hetzelfde bij Thuiszorg Helder zou gebeuren, maar ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben. Ze hanteren de regel dat er niet meer dan drie verschillende zorgverleners aan je worden gekoppeld, bijvoorbeeld.

Ik ben ook de makkelijkste niet, met de meer negatieve ervaringen die ik heb gehad. Maar daar had Thuiszorg Helder alle begrip voor waardoor ik zelf ook een stuk positiever sta tegenover de hulp. Het is niet leuk om afhankelijk te moeten zijn, maar bij Thuiszorg Helder heb ik wel het gevoel een goed plekje te hebben gevonden’.

We snappen dat zelfstandigheid een belangrijk goed is. We bieden onze hulp met alle liefde aan. Met enig doorzettingsvermogen merken we dat meneer Saai steeds zelfstandiger wordt. Goede zorg, met aandacht, kan een wereld van verschil maken.

‘Ik loop binnenshuis weer zonder hulpmiddelen. Het gaat steeds beter!’

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Sanae
Eigenaar